Oke daar gaan we dan…mijn eigen blog. Waarom? Omdat ik al jaren met veel plezier blogs van andere lees en bij mezelf dacht “Waarom ga ik zelf niet beginnen met bloggen?” Zo gezegd zo gedaan. 

Maargoed even terug naar het begin. Wie ben ik? Wat houdt mij bezig? Waarom een blog over studeren? Nou here we go…mijn naam is Fleur, 29 lentes jong, geboren en getogen in Limburg in het pittoreske dorpje Kessel. Zo lang als ik mij kan herinneren vind ik het leuk/fijn/prettig om nieuwe dingen te leren. De hele dag door denk ik “oh dat zou ik ook wel willen kunnen” “hey dat is ook interessant daar wil ik wel meer van weten” etc. Zo heb ik na mijn opleiding, toegepaste psychologie, een heleboel cursussen en (thuis)opleidingen gevolgd. 

Dus wat houdt mij zoal bezig? Nou onlangs ben ik gestart met een cursus webteksten schrijven (how convenient), een cursus spaans (hoewel mijn vakantie naar Spanje door het Coronavirus in de soep is gelopen) én vond ik dat het tijd werd dat ik leerde om mijn eigen belastingaangifte te doen. 

Ik hoor je denken “¿Estás loco?” Ja Estoy un poco loca. Maar zoals gezegd ik vind het nu eenmaal leuk om nieuwe dingen te leren en mijzelf te ontwikkelen op meerdere gebieden. En laten we eerlijk zijn, dommer word je er toch niet van. 

Maar waarom een blog over studeren? Omdat het kan! Ik heb besloten om de dingen die ik door mijn studies, cursussen etc. leer/meemaak op te schrijven in de vorm van een blog. Ik schrijf omdat ik er plezier uit haal, het leuk vind om het op een later tijdstip terug te lezen en wie weet…misschien lees jij mijn blog ook wel en kan ik jou inspireren.